Du gør en forskel

Ved at give et bidrag til foreningens arbejde, er du med til at støtte de ca. 25 børn og unge som bor på børnehjemmet. Vi arbejder for at give dem en tryg og værdig opvækst med masser af håb og hvor drømme bliver til virkelighed.

Vores forening New Life Ghana støtter også de lokale børn og deres familier ved bl.a. at donere skolebøger, medicin og inventar til skoledelen. Der er ligeledes i 2014 og 2015 blevet opført en stor toiletbygning, som har givet et kæmpe sanitært løft til hele lokalområdet,

Du kan gøre en forskel ved at støtte foreningens arbejde økonomisk. Ethvert beløb vil være en hjælp, både som engangs eller månedlige bidrag. Alle i foreningen arbejder på frivillig basis og har ingen mellemled, derfor er det også minimalt hvad der bliver brugt årligt på adminstration. Således vil stort set hele bidraget gå direkte til dette udviklingsarbejde, hvilket er meget meningsfuldt.


Giv et bidrag- Kontooplysninger:

Dit bidrag kan indsættes på konto; 4260 – 4260474405 i Danske Bank.

Hvis du udelukkende ønsker at støtte børnenes uddannelse efter folkeskolen, kan du indsætte dit bidrag på vores uddannelseskonto, som er oprettet til dette formål.

Dit bidrag til de unges uddannelse kan indsættes på konto;

1551 – 10256240 i Danske Bank.