Formand

Camilla Vad

Formand, medstifter og medlem af bestyrelsen siden 2006

Jeg er født og opvokset i Liseleje. I 2001 rejste jeg til Ghana for første gang. Det blev et lærerigt, spændende og farverigt møde med en anerledes kultur og befolkning end jeg var vant til. Et berigende møde for livet. I Forbindelse med min uddannelse var jeg i 2005 igen i Ghana, hvor jeg var i praktik på et børnehjem i Cape Coast. Det var her jeg mødte Alima og Anna Stine og hvor vi året efter stiftede foreningen New Life Ghana sammen . Sidenhen har jeg flere gange været i Ghana, både på private rejser og i forbindelse med mindre projekter. Jeg er uddannet fra Frøbel pædagogseminarium i jan. 2006 og har sidenhen uddannet mig til systemisk familieterapeut i 2012.

Næstformand

Marlene Koefoed

Næstformand og medlem af bestyrelsen siden 2013

Jeg er født og opvokset på Bornholm og uddannet folkeskolelærer, dansk som andet sprog for voksne, vejleder for flygtninge og indvandrere, integrationskonsulent, coach og zumbainstruktør. Jeg har arbejdet i Dansk Røde Kors, Ballerup Sprogcenter, Freelance som kursusorganisator og underviser for flygtninge og indvandrere, været udsendt til projekt i Namibia af NGOen: IBIS og arbejder nu i Københavns kommune som vejleder, underviser, jobkonsulent og coach. I dag arbejder som fagkonsulent for mentorindsatsen i Region Hovedstaden og Sjælland i Integrationsnet, som er en del af Dansk Flygtningehjælp. I 2012 arbejde jeg som frivillig på børnehjemmet New Life International, hvor jeg bl.a. underviste i girafsprog, zumba, selvtillidsøvelse, skoleudflugter i lokalområdet, rundbold og langbold og havde 200 kg. tøj og sko med til børnene. Efterfølgende har jeg arbejdet aktivt i foreningen for at støtte børnenes trivsel, opvækst og muligheder i Ghana, da jeg kan se at det foreningen laver, gør en forskel.

Bestyrelsesmedlem

Alima Adou

Medstifter og medlem af bestyrelsen siden 2006

Jeg har været med siden vi startede foreningen. Jeg stammer halvt fra Ghana og har derfor en naturlig interesse for landet. Jeg har gennem mit liv rejst adskillige gange til Ghana og i 2005 var jeg i praktik som pædagog i 6 mdr. på børnehjemmet. Jeg er uddannet pædagog og har arbejdet en del år inden for social psykiatrien, som sagsbehandler for handicappede i Københavns kommune og som pædagogisk vejleder for folk med funktionsnedsættelse. Jeg synes det er spændende at sidde i bestyrelsen i foreningen New Life Ghana og håber på, at vi sammen med vores medlemmer kan blive ved med at arbejde hen i mod, at børnene på børnehjemmet får en bedre tilværelse.

Bestyrelsesmedlem

Nanna Sørensen

Medlem af bestyrelsen siden 2006

Min interesse blev i særdeleshed vakt da jeg i 2005 besøgte børnehjemmet, da min datter Camilla Vad var i Ghana. Kort tid efter arrangerede vi et loppemarked, som gav et meget fint beløb til at påbegynde skolebygningen. Det blev startskuddet til at foreningen blev dannet. Jeg nyder at følge børnenes udvikling og det er meget berigende.

Bestyrelsesmedlem

Pia Thane Adou

Medlem af bestyrelsen siden 2006

Jeg er uddannet pædagog og mor til 2 piger bl.a Alima. Jeg har besøgt børnehjemmet flere gange og jeg er stolt og glad for at være med til at forbedre børns levevilkår i Ghana.

Bestyrelsesmedlem

Mette Liljensøe

Medlem af bestyrelsen siden 2014

Jeg er født og opvokset i Frederiksværk, hvor jeg også bor den dag i dag. Jeg har aldrig været i Ghana, og har derfor ingen direkte tilknytning til børnehjemmet.
Jeg drives af at hjælpe til, da jeg ser hvor meget mening det giver, og hvor meget vi rent faktisk kan hjælpe børnene via vores frivillige arbejde her i Danmark.
Jeg er uddannet ergoterapeut og bor i Frederiksværk med min mand og vores to børn. En søn som er født i 2005 og en datter født i 2008.

Bestyrelsesmedlem

Søren Hansen Linda

Medlem af bestyrelsen siden 2006

Jeg er forhenværende musikproducer, uddannet lærer, samt stifter af socialt pædagogisk opholdssted og dagskole. Idag er jeg leder af; Afrika aktiviteter for Reipur Environmental Solutions Ltd.UK.

Kasser

Pernille

Kasser og medlem af bestyrelsen siden 2015